Pure passie

Pure passie

De start van de carrière: Specialisatiejaar sommelerie in hotelschool ter duinen.
Met een ervaring aan Restaurant Hof Van Cleve*** in Kruishoutem, restaurant Pure C* in Cadzand en restaurant Hertog Jan*** in Zedelgem ben ik tot op heden reeds 5 jaar  actief als sommelier in restaurant 'Vlass' in Middelkerke. 
Van het creatief uitwerken van alcoholvrije cocktails tot het selecteren van talrijke wijnen zijn originele combinaties naar de gerechten toe een must!

9 JUNI 2022: Bedrijf 'ZEAL OF GRAPES' opgestart samen met Elien verhulst, mijn vriendin. 
https://www.zealofgrapes.be

Sommelier verhaal..

Sommelier verhaal..

WSET3 diploma.
'Sommelier of the year' voor de regio West-Vlaanderen en  3de nationaal tijdens deze wedstrijd in 2018.
Ook in 2018 werd ik finalist voor de wedstrijd 'Eerste maître d'Hôtel van België 2018'

In 2020 werd ik 3de tijdens de wedstrijd 'Jeunes sommelier competition van de Chaine des rotisseurs'.
Hetzelfde jaar kreeg ik de erkenning van de 2de plaats tijdens de champagne wedstrijd 'Ruinart trophée'.

Sommelier singature:
Vanaf het jaar 2016 tot op heden krijg ik elkaar opnieuw de kans mijn eigen wijnblend te maken in wijndomein hoenshof te Borgloon in Limburg.
Reeds gemaakt: 

°Sprankelende Brut rosé 'Cuvee Elien'
°Frisse witte wijn 
°Volle witte wijn
°Rode wijn 

Wij maken gebruik van cookies

De website van Sommelier Kenzo maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het! Meer informatie